Positieve verandering in de vastgoedsector

We zien een toekomst voor ons met inspirerende, energie-neutrale gebouwen en steden die, op basis van technologie, echte innovatie verder kunnen brengen.

Over BRIGHT

De toekomst van vastgoed realiseren

BRIGHT is onderdeel van COD, de development pioneers, bekend om dynamische projectontwikkeling van woningen, hotels en kantoorgebouwen. Pionieren zit in ons DNA, en we worden volledig gesteund door COD, waardoor we de competitieve voorsprong hebben om innovatie verder te brengen. Met BRIGHT werken we altijd aan meerdere projecten waardoor we de mogelijkheid hebben om direct vernieuwingen te toetsen, testen en implementeren in de gebouwen van morgen. We blijven continue scouten naar nieuwe concepten die, op basis van technologie, de focus leggen op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Inspirerende gebouwen die toekomstbestendig, gebruiksvriendelijk en build to last zijn. Meer weten over onze blik op een BRIGHT future, of wil je graag samenwerken? Neem direct contact met ons op, we brainstormen altijd graag met visionaire, potentiële partners.

Let's talk Arrow link
Logo

Het platform

Vernieuwend denken, doen en bouwen

Scouten

Scouten

BRIGHT scout veelbelovende concepten en zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden.

Valideren

Valideren

Veelbelovende innovaties worden gevalideerd in echte projecten. Bij deze pilots wordt gekeken naar de toegevoegde waarde van de vernieuwingen.

Implementeren

Implementeren

Getoetst, gewogen en bewezen vernieuwingen worden direct geïmplementeerd in de projecten van morgen

Verbinden

Verbinden

Door verschillende bewezen innovaties aan elkaar te verbinden ontstaan er nieuwe manieren van projectontwikkeling die de traditionele manieren outperformen.

Onze focus

Vooruitlopen met heldere initiatieven

BRIGHT heeft als basis deze drie domeinen waar we onze focus op leggen:

 • Design en ontwikkelingsprocessen
  FOCUS 1

  Design en ontwikkelingsprocessen

  Het werkelijk verbeteren en efficiënter maken van het beslissingsproces door nieuwe technologieën en de juiste tools toe te passen. Hierdoor worden gebouwen efficiënter, maar kunnen deze ook ontwikkeld worden met minder kosten.

 • User experience applicaties
  FOCUS 2

  User experience applicaties

  Het verbeteren van de gebruikerservaringen door nieuwe technologieën toe te passen zoals smart building applications. Dit maakt gebouwen meer inspirerend voor de gebruiker en ook meer duurzaam.

 • Constructie methodes
  FOCUS 3

  Constructie methodes

  Het toepassen van duurzame en efficiënte constructiemethodes zoals het gebruik van hout en modulaire systemen. Ook dit maakt gebouwen meer duurzaam en scheelt in kosten.

Partners

Bundelen van vooruitstrevende krachten

Om als BRIGHT innovaties te blijven boosten binnen de vastgoedsector, zijn we altijd op zoek naar nieuwe strategische partners. Elk type bedrijf, groot, klein, gevestigd of een start-up, met een goed concept om betere gebouwen te ontwikkelen is welkom. Een beter gebouw dat elk ander gebouw kan outperformen. Het kan een modern wooncomplex zijn, een uniek hotel of een inspirerend kantoorgebouw; we staan altijd op voor innovatieve samenwerkingen. BRIGHT is een platform dat strategische samenwerkingen aanmoedigt om gezamenlijk echte impact te kunnen maken. Meedoen? Neem contact op en laten we bespreken of we onze innovatieve ideeën kunnen samenbrengen.

Partners Partners Partners Partners
Get in touch Arrow link
Team

Mensen

Dit is het team

“Onze sector staat op een kantelpunt. Innovaties en nieuwe concepten met de impact om onze sector radicaal en positief te veranderen komen op. Maar veelbelovende mogelijkheden blijven liggen als we geen tijd en middelen vrij maken om actief te scouten naar deze innovaties en ze vervolgens valideren en implementeren. Daarom zijn we met BRIGHT continue bezig met deze bright ideas en hoe we deze kunnen omzetten tot vernieuwende gebouwen, samen met onze strategische partners.”

Tim Luijt – Head of BRIGHT.

Supercharging innovation in the real estate industry

Contact Arrow link