About
BRIGHT

Vanuit de missie ‘Challenge today, change tomorrow’ ontwikkelt BRIGHT de gebouwen van morgen. Met nieuwe innovaties en concepten maakt BRIGHT gebouwen duurzaam, slim en inspirerend. Door samenwerkingen met marktpartijen, overheden en kennisinstellingen brengen we de sector vooruit, project voor project.

Wij zijn ervan overtuigd dat gebouwen duurzamer en slimmer ontworpen en gebouwd kunnen worden. Met BRIGHT zoeken, testen en passen we nieuwe innovaties toe in de volgende generatie gebouwen. Kennis wordt gedeeld, want samen maken we meer impact. Wij geloven dat samenwerken met meerdere partijen en investeren in kennis en voorruitgang, dé sleutel is om innovatie te versnellen.

BRIGHT is onderdeel van de pionierende ontwikkelaar COD. Door deze grote en brede ontwikkelportfolio worden innovaties direct getest en toegepast in concrete projecten. De tijd van praten is namelijk voorbij, het is tijd om impact te maken.

 

 

Projects

De projecten waar BRIGHT zich aan verbindt zijn toonbeelden van innovatie met een sterke focus op duurzaamheid. Waardevolle inzichten worden gedeeld met de sector.

1 Net Zero

Elk gebouw dat wij ontwikkelen is een nieuwe stap naar een carbon zero toekomst. Het tastbare bewijs van onze commitment voor een betere wereld.

2 Smart buildings

Met toonaangevend ontwerp en de nieuwste innovaties creëren wij gebouwen die klaar zijn voor de volgende generaties.

3 Inspiring places

Gebouwen hebben de bijzondere kracht om te inspireren. Ons doel; mensen laten floreren in prachtige omgevingen.

The BRIGHT lab

Innovaties testen wij direct in gebouwen maar ook in ons eigen BRIGHT Lab, een omgeving waar nieuwe ideeën en concepten worden gevalideerd maar ook een plek waar pioniers samenkomen die voorruit willen kijken.

Collective

Binnen het BRIGHT collectief komen innovators en beleidsmakers samen om de status quo te doorbreken en te bespreken wat er nodig is om innovatie te versnellen. Samen maken we impact voor een betere en gezondere toekomst.